Parteneri

HOLCIM (ROMÂNIA) S.A.

HOLCIM (ROMANIA) S.A. face parte din grupul Holcim, unul dintre liderii mondiali în furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip și pietriș) și alte servicii conexe.

POMPONIO S.A.

POMPONIO S.A. - producător de betoane, prefabricate din beton, precum și agregate de balastieră.

ELIS PAVAJE S.R.L.

ELIS PAVAJE S.R.L. este lider național în producerea de pavele, dale de terasă, borduri, rigole și jardiniere, dar și blocheți, bolțari de zidărie și fundație și garduri modulare din beton. 

ARABESQUE S.R.L.

ARABESQUE S.R.L. - lider național în distribuția de materiale pentru construcții, finisaje și amenajări: materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice etc.), sisteme pentru acoperișuri, instalații sanitare și termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, produse pentru amenajări interioare, materii prime pentru mobilier.

AMBIENT S.A.

AMBIENT S.A. - furnizor de materiale pentru construcții, instalații, finisaje, precum și de scule și utilaje pentru construcții, amenajări și grădinărit.

ROMSTAL

ROMSTAL este lider de piață pe segmentul importului și comercializării echipamentelor pentru instalații termo-hidro-sanitare, ceramice (gresie și faianță), corpuri de iluminat și echipamente electrice.

INSTALATORUL S.A.

INSTALATORUL S.A. - companie românească specializată în instalații tehnico-sanitare, instalații termice, rețele de apă, canalizare și gaz, tâmplărie aluminiu și PVC. INSTALATORUL S.A. este, de asemenea, un furnizor important de echipamente și materiale de instalații pentru construcții.

MIVA CONSTRUCT S.R.L.

MIVA CONSTRUCT S.R.L. - companie românească care are ca obiect de activitate comerțul cu materiale de construcții și instalații, scule electrice, motounelte STIHL, utilaje, accesorii, utilaje pentru microagricultură, distribuție și service.

GRUP SINECON S.R.L. - CONSTRUCȚII S.A. SIBIU

Grupul de firme SINECON-CONSTRUCȚII include societăți cu profil de construcții și instalații care împreună pot realiza în întregime o construcție, de la faza de proiectare până la finisaje și amenajări.

FORICON S.A. DEVA

FORICON S.A. DEVA oferă o gamă diversificată de servicii în domeniul construcțiilor, începând cu cele mai pretențioase, cum ar fi: sedii de bănci, clădiri administrative, hale industriale, și până la drumuri în sectorul silvic, precum și ameliorări de terenuri degradate (corecții de torenți).

TERMO LUC DESIGN S.R.L.

TERMO LUC DESIGN S.R.L. produce și comercializează ferestre cu tâmplărie PVC sau aluminiu și geam termopan, uși de exterior și de interior din PVC sau aluminiu, uși glisante din PVC sau aluminiu, plase împotriva insectelor, cu rulou sau ramă, din aluminiu, glafuri de interior și exterior, compartimentări interioare din PVC și aluminiu, rulouri exterioare din PVC și aluminiu.

sus