Executie

Terasamente

CASA LUC dispune de tehnologia, utilajele și materialele necesare pentru a realiza lucrări complexe de:

  • excavații
  • drumuri de acces
  • parcări
  • montaj pavaj
  • platforme betonate
  • fundații
  • demolări
 

Rețele edilitare

CASA LUC realizează, de asemenea, rețele exterioare de apă și canalizare, utilizând materiale de cea mai bună calitate și tehnologie de ultimă oră.

 

Construcții civile, construcții industriale, structuri metalice

CASA LUC oferă servicii de excepție în domeniul construcțiilor civile și industriale: zidării și lucrări de structură, construcții de ansambluri rezidențiale, case familiale, spații comerciale, clădiri administrative, clădiri cultural-sportive, amenajări hoteliere, fațade realizate cu tehnologii moderne, dar și hale industriale și depozite de ultimă generație.

 

Lucrări de instalații

Compania noastră oferă servicii integrate de proiectare și execuție de lucrări de instalații sanitare complete, instalații de climatizare, instalații de canalizare și evacuare a apelor meteorice.

 

Finisaje și amenajări interioare

CASA LUC execută lucrări de finisaje interioare și exterioare de excepție, fiind în permanență la curent cu ultimele tendințe în materie de design interior și exterior și utilizând numai materiale de calitate garantată.

 

Piscine

Executăm orice tip de piscină, de la cele rezidențiale, încadrate într-un buget redus, până la piscine publice, utilate cu echipamente performante și care respectă toate normele actuale de igienă și securitate în exploatare.

O ofertă pe care n-o poți refuza !

Achiziționezi acum
un apartament
și un garaj
și economisești
1500 EUR !
1 apartament cu 3 camere +
1 garaj

-------------------------------------
la doar 54 000 EUR
TVA inclus
1 apartament cu 2 camere +
1 garaj

-------------------------------------
la doar 44 000 EUR
TVA inclus
sus