Clienti

ROȘIA MONTANĂ GOLD CORPORATION

Roşia Montana Gold Corporation este o companie înfiinţată în anul 1997, în judeţul Alba, care urmează să dezvolte cea mai modernă mină din România, la Roşia Montană, aducând beneficii importante economiei româneşti. În calitatea sa de mină model, Proiectul Roşia Montană va stabili un nou standard pentru mineritul aurifer responsabil, atât la nivelul Uniunii Europene cât şi la nivel mondial.

BCR SEBEȘ

BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor, banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este în prezent cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni în străinătate, precum şi de leasing, economisire & creditare în scopuri locative (bancă pentru locuinţe) şi subsidiare pentru pensii private.

PENSIUNEA CASA TRAIANA, ALBA IULIA

Pensiunea Casa Traiana, situată în Alba Iulia, cartierul Ampoi III, pe strada Arieșului, numărul 49A, oferă oaspeților săi servicii ireproșabile de cazare și masă, la cele mai bune prețuri din oraș. Pensiunea dispune de 10 camere și 2 apartamente, precum și de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri.

PENSIUNEA „LA MESTECENI” - COUNTRY CLUB

La Mesteceni este o clădire rezidențială turistică clasificată cu "5 margarete". Cuprinde 6 apartamente de lux, cu acces direct la facilitățile de agrement oferite de Country Club: școală de călărie, restaurant, club de joacă pentru copii, barbeque, piscină, Jacuzzi, saună, teren de tenis, grădină.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SEBEȘ

În anul 2002, CASA LUC a planificat și dezvoltat un amplu proiect de reabilitare a fațadelor din centrul Municipiului Sebeș, pe bd. Lucian Blaga.

PATRIARHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ

Un proiect deosebit de important pentru CASA LUC îl reprezintă construcția Catedralei Tuturor Sfinților din Sebeș, din cartirerul Aleea Parc. Proiectul este în desfășurare , lucrările fiind momentan stagnate din lipsă de fonduri.

sus