20 de ani de experienta

Casa Luc - Antreprenor general in constructii

 

Cu o prezență de aproape 20 de ani pe piața construcțiilor civile și industriale, CASA LUC și-a câștigat o poziție bine meritată în topul companiilor de profil din județul Alba și nu numai.  

CASA LUC oferă servicii de excepție în domeniul construcțiilor civile și industriale: proiectare, zidării și lucrări de structură, construcții de ansambluri rezidențiale, case familiale, spații comerciale, hale industriale, amenajări hoteliere, piscine, fațade realizate cu tehnologii moderne, lucrări de instalații sanitare, de climatizare, de canalizare, finisaje și amenajări interioare de înaltă calitate. Compania noastră oferă de asemenea servicii de închiriere utilaje pentru construcții.

CASA LUC S.R.L. a fost înființată în anul 1992 în Sebeș, județul Alba. Am învățat, am muncit, am perseverat de-a lungul celor aproape 20 de ani de existență, ajungând în prezent să fim un partener de încredere pentru companii și instituții de renume, printre care: BCR Sebeș, Roșia Montană Gold Corporation, Primăria Municipiului Sebeș, Patriarhia Ortodoxă Română, Hotel Casa Traiana Alba Iulia, Pensiunea Bellamy și multe altele.

 

O ofertă pe care n-o poți refuza !

Achiziționezi acum
un apartament
și un garaj
și economisești
1500 EUR !
1 apartament cu 3 camere +
1 garaj

-------------------------------------
la doar 54 000 EUR
TVA inclus
1 apartament cu 2 camere +
1 garaj

-------------------------------------
la doar 44 000 EUR
TVA inclus
sus